Kanttekeningen

Kanttekening 1: mijn persoonlijke schrijfsels in deze blog zijn gebaseerd op wat ik ervaren heb. Andere mensen hebben waarschijnlijk andere herinneringen. Zo gaat dat in het leven.

Kanttekening 2: mijn schrijfsels in deze blog over voorouders en verwanten zijn gebaseerd op krantenartikels, boeken, doorvertelde verhalen, brieven, foto’s,… Ook hier hebben andere mensen misschien andere herinneringen. Geschiedenis, groot of klein, is toch altijd gekleurd.

Kanttekening 3: de berichten over DNA in deze blog hebben grotendeels niets te maken met de berichten over familiegeschiedenis. Ik vermeld dit maar even voor de duidelijkheid en om bezoekers tijd te besparen.

Bezigheden

Mijn voornaamste andere bezigheden zijn:

  • Boeken lezen: voornamelijk fantasy, cosy mystery en webtoons.
  • Podcasts luisteren.
  • Detectives kijken. Ik kijk graag naar BBC First. Detectives 24/7🕵️.
  • Cricut & Annie Sloane. Allebei met wisselend succes.
  • Theeleuten & koffie tanken.
  • Mijn katten vertroetelen.
  • Mijn katten in bedwang houden.
  • Mijn katten achter het behang willen plakken.
  • Mij schuldig voelen dat ik mijn katten achter het behang wil plakken.

En zo gaat de dag ook voorbij, lieve lezer🐱.

Woonst